Meniu
Cosul tau

Bucatarii cu sticla printata sau vopsita la comanda

Sticla printata sau colorata (1 singura culoare) pe toata zona mobilierului de bucatarie intre corpurile mobilierului. - https://sticlabucatarie.ro

Pe langa modelele prezentate in magazin ca panouri decorative executam si lucrari cu sticla securizata pe toata suprafata blatului de bucatarie si nu numai. Venim in ajutorul dumneavoastra si realizam montajul acestora. Masurile pentru zona Bucuresti-Ilfov sunt gratuite.

Daca doriti sticla printata cu numeroase modele prezentate in magazinul online cat si in alte cataloage (peste 10.000 imagini) sau doar sticla colorata/vopsita (paletar RAL) noi va putem ajuta.

Imaginile tiparite cu tehnologia ecologica Ultra Violet pot fi adaptate cerintelor dvs. sau alese din catalog de peste 10 mii de imagini.

Executam la comanda si panouri de dus, usi culisante/glisante, sticla sablata, etc. - portofoliu: Portofoliu lucrari SticlaBucatarie.ro

Montajul se poate executa atat peste faianta deja montata, nefiind necesara demontarea acesteia sau si in bucatarii fara mobila de bucatarie montata.

Folosim doar sticla securizata si termorezistenta si tiparire cu tehnologie noua, cerneala UV (ultra violet) speciala pentru sticla.

Printre avantajele placarii peretilor cu sticla printata securizata si termorezistenta se numara impactul vizual placut, curatare foarte usoara a peretilor, rezistenta la caldura.

Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0785.977.617 sau  pe Whatsapp.

https://decoglass.ro

https://sticlabucatarie.ro