Meniu
Cosul tau

Despre noi

Daca nu ati observat deja, ne plac culorile si imaginile care le putem realiza pe sticla cu un efect deosebit.


Ne place modul în care va transforma bucataria, modul în care pot fi personalizate pentru a crea un aspect cu totul unic si modul în care pot fi coordonati cu toate, de la ibric si prajitorul dvs. pâna la tocatoare. La decoglass.ro, am creat o gama interesanta dintre cele mai populare culori si cele mai bune design-uri, toate disponibile pentru a va asigura o potrivire perfecta în bucataria dvs cat si in locurile unde aceste panouri decorative din sticla securizata considerati ca se potrivesc.

Vrem sa facem procesul de alegere, cumparare si apoi instalarea unui nou panou decorativ cat mai simplu si usor posibil si pentru a realiza acest lucru, insistam pe urmatoarele:


CALITATE & SATISFACTIE

Folosim doar panouri din sticla securizata pentru o protectie sporita si intarita de 6 mm sau de 4 mm, care este rezistenta si nu va crapa sau sparge. Fiecare panou decorativ este o opera de arta, iar procesul de creare a acesteia necesita oameni calificati care realizeaza fiecare articol manual, atat realizare si pana la ambalare.SIMPLITATE

Va oferim panourile decorative din sticla securizata in diferite dimensiuni alaturi de un ghid simplu cu privire la modul de masurare a peretelui si de a identifica ce dimensiune ai nevoie.