Meniu
Cosul tau

Informatii

Ce este panoul decorativ din sticla securizata?
Este o piesa patrata sau dreptunghiulara din sticla securizata, amplasată în partea din spate a plitei sau a aragazului, si nu numai (se pot face panouri decorative cu peisaje pentru alte zone din casa sau birou), pentru a proteja peretele de stropi și căldură.

Cate culori pot avea panourile decorative?

Pe panourile din sticla securizata tiparim imagini cu cerneala UV (ultraviolet), de aceea suntem siguri ca veti gasi ceea ce este potrivit pentru bucataria dvs.

Unde sunt facute panourile decorative?
Toate panourile decorative sunt proiectate si fabricate in Romania.

Care este grosimea panoului decorativ?
Folosim o sticlă securizata de 6 mm, care este rezistentă și nu se va crăpa sau sparge.

Ce se intampla daca geamul se va sparge?
Sticla este securizata, (la fel ca un parbriz de masina), totusi, daca s-ar sparge, se transforma in bucatele mici sigure.

Care sunt marimile disponibile sau se pot personaliza dimensiunile/imaginile panourilor decorative?
Avem oportunitatea de a oferi o gama larga de marimi de panouri decorative in latime si lungime maxima de 1250 mm x 1250 mm. Marimile prezentate sunt cele mai uzuale, iar produsele si dimensiunile prezentate se pot returna fara un anume motiv. In situatia produselor cu dimensiuni/imagini personalizate, returnarea nu este posibilia (aceste produse se numesc unicat). Pretul si plata comenzii se comunica ulterior.

Se poate taia/modifica panoul decorativ?
Nu, deoarece în timpul procesului de fabricație, sticla este încălzită și apoi răcită foarte rapid, ceea ce duce la întărirea acesteia și, prin urmare, nu poate fi tăiată. Înseamnă, de asemenea, că nu puteți găuri în panoul decorativ pentru instalare.

Cum se instaleaza panourile decorative?
Se sterg ambele suprafete pentru a avea aderenta, astfel avand posibilitatea sa atasati oriunde panoul, apoi la final se foloseste siliconul pentru montaj, aplicat 2.5mm grosime pe fiecare latura. Ca si exemplu de silicon recomandat va rugam urmariti urmatorul video clip: o

Pentru exemplu de montaj panou decorativ puteti urmarii urmatorul video:

Se poate vedea siliconul prin panoul decorativ?
Nu, deoarece pe spatele geamului se aplica un fundal alb, opac.

In cat timp se livreaza?
Livrarea se face in mod normal in 6-10 zile lucratoare, veti fi contactat prin mail sau de catre un operator pentru comanda plasata si va putem oferi optiuni pentru ziua livrarii. In general marimile prezentate in pagina produsului exista in mare parte pe stoc, iar acestea se livreaza in 1-2 zile lucratoare.

Care este costul transportului?
Costul transportului este de 30 lei pe intreg teritoriul Romaniei pentru comenzile mai mici de 500 lei. Pentru valori de peste 500 lei, la finalizare comanda selectati modalitate de transport gratuita.

Unde se livreaza?
Momentan toate livrarile se efectueaza doar in Romania.

Cum ajunge panoul decorativ la destinatar?
Pregatirea produsului de vanzare este facut intr-un ambalaj special facut pentru asigurarea transportului in conditii cat mai bune.

Cum platesc pentru panoul meu decorativ?
Poti alege sa platesti cu card online, card de credit prin intermediul platformei euplatesc.ro, prin ordin de plata (comanda se considera confirmata in momentul in care plata este efectuata in contul bancar mentionat pe site) sau numerar la livrare (ramburs) catre curierul rapid care efectueaza livrarea.
După finalizarea comenzii, veți primi factura dvs. și o confirmare a comenzii cu primirea plății și detaliile comenzii dvs. prin e-mail de la vanzari [at] decoglass.ro.